Rólunk írták

Ricsandgreen.hu

Phoenix Rt.: Piros karikás részletek (2015) zenekritika - 2015.12.03.

"... Itt most szó sincs ilyenről, nagyon él a teljes dalcsokor. Nehéz lesz ezt felülmúlni, de ezt gondoltam az előzőnél is. Szóval, hajrá Srácok! Lehet, hogy sokan túlzónak tartják majd ezt a 10 pontot, és az is lehet, hogy megint csak én lelkesedem túl a dolgot, mint az említettem is, de most akkor is jogosnak érzem! "

A teljes cikket itt találod

HammerWorld.hu

Pheonix RT: Piros karikás részletek - 2015.11.06.

"December 7-én jelenik meg a csallóközcsütörtöki Phoenix RT új nagylemeze, amelynek előzeteseként már a nyár erején bemutatták a klipes Privát Mennyország dalt, aztán meg egy régi/új nótát - Durván bújj hozzám - szöveges videóval."

A teljes cikket itt találod

Alfahír

Fiatalok, sikerre éhesek, kitartóak - Phoenix RT- 2015.09.16.

"Az album a tervek szerint december elején jelenik majd meg. A lemezbemutatót december 26-án a csallóközcsütörtöki kultúrházban tartjuk majd, és hatalmas látványshow-val készülünk, úgyhogy mindenképpen érdemes lesz eljönni. Addig viszont rengeteg tervünk, tennivalónk van. Most a héten jelent meg egy újabb lemezelőzetes szöveges videónk, aztán elindul az őszi turné, mely 14 állomásból áll. Az önálló bulik mellett fellépünk majd a Tankcsapdával és a Rómeó Vérzik-kel is. Novemberben lesz egy meglepetésünk, amit viszont csak október közepén árulunk majd el! (nevet) Szóval nem lesz unalmas az idei ősz. Tartsatok velünk!"

A teljes cikket itt találod

Haverock Közösség

Durván bújj hozzám (Itt a Phoenix nóta) - 2015.09.16.

"Ez a dal a decemberben megjelenő lemezük második előzetese, amit hallgathatunk. A két dalból, amit eddig nyújtottak bátran merjük állítani, hogy egy nagyon jó lemez várható."

A teljes cikket itt találod

Ricsandgreen.hu

Depresszió, Phoenix RT 15.06.19. Barba Negra Track - 2015.07.16.

"Meg merem kockáztatni, hogy voltak, akik kifejezetten miattuk jöttek a koncertre, és már az akkor még csak alig pár napos új dalt, a Privát Mennyországot is énekelték. Okosan használta ki a trió a bő negyven percnyi játékidőt, és rendesen odapirítottak a publikumnak."

A teljes cikket itt találod

aTEMPO.sk

Az aTEMPO.sk beharangozója az új klipről - 2015.06.15.

"Úgy érezzük, hogy a legjobb klipünk lett. Nagyon vidám, pörgős. Bízunk benne, hogy a közönségnek is bejön majd, és ezerrel működni fog a terjedés, hogy minél több emberhez eljusson.” - mondta a frontember."

A teljes cikket itt találod

Haverock Közösség

A Haverock Közösség az új klipről - 2015.06.15.

"

"A csapat megint egy iszonyat jó zenét, és hozzá klippet hozott össze nekünk! Érezzük egy újabb zenei sláger kezd fellendülni, és reméljük ezzel a dallal, még előbbre jut majd a zenekar. Nagyon eltalálták a klipet a dalhoz. Igazi Phoenix RT Saját magukhoz hűen! Mi csak ajánlani tudjuk a zenét, a klipeket, és bármelyik koncertjüket! Csalódni nem fogtok!"

A teljes cikket itt találod